فرم کارآموزی

سازمان سنجش http://www.sanjesh.org

وزارت علوم   ttp://www.msrt.ir

افتتاح سامانه ملی کارآموزی

به اطلاع می رساند که با هدف ارتقاء کیفی خدمت رسانی به دانشجویان متقاضی کارآموزی و ایجاد فرصت برقراری ارتباط با صنعت، سامانه ملی کارآموزی با ارایه خدمات یکپارچه جایابی، به نسانی http://karamouz.irost.ir  راه اندازی شده است.از این پس دانشجویان متقاضی درس کارآموزی جهت ثبت نام  بایستی به نشانی فوق مراجعه نمایند.

شرط ادامه تحصیل دانشجویان دارای شرایط خاص

دانشجویانی که به دلیل تعداد ترم مشروطی(معدل ترم زیر 12) (برای دانشجویان کارشناسی ارشد معدل زیر 14)و یا اتمام سنوات مجاز تحصیل امکان انتخاب واحد در مهرماه سال1395 را ندارند؛ لازم است برای ارائه درخواست ادامه تحصیل حداکثر تا بیست و پنجم مرداد ماه به موسسه مراجعه نمایند.
از آنجا که درخواست دانشجویان در کمیسیون استانی مطرح  و این کمیسیون فقط یک بار تشکیل می شود لذا در صورت عدم ارائه درخواست، دانشجو امکان انتخاب واحد در مهرماه را نخواهد داشت.

برای دانشجویان مقطع کارشناسی 3 ترم مشروطی (متوالی یا متناوب) حداکثر سنوات مجاز 10 ترم

برای دانشجویان کارشناسی ناپیوسته و کاردانی  2 ترم مشروطی (متوالی یا متناوب) حداکثر سنوات 5 ترم

دانشجویان کارشناسی ارشد 2 ترم مشروطی متوالی یا متناوب (معدل زیر 14) و  حداکثر سنوات 4 نیمسال

مدارک لازم جهت صدور دانشنامه

مدارک لازم جهت صدور دانشنامه :

1- واریز مبلغ 500،000 ریال به شماره حساب 0109044644007 به نام مؤسسه مهر کرمان، قابل پرداخت در کلیه شعب بانک ملی ( جهت پرداخت ارائه شناسه واریز الزامی است).

2- یک برگ فتوکپی از کارت ملی.

3- یک سری فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه.

4- دو قطعه عکس4*3 جدید.

5- ارائه اصل گواهی موقت .

6- ارائه دانشنامه مقطع قبل [گواهینامه دوره کاردانی مختص دانشجویان کارشناسی ناپیوسته و گواهینامه پیش دانشگاهی و متوسطه برای دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی] . (هنگام تحویل دانشنامه ).

7- یک عدد تمبر 10،000 ریالی از بانک ملی (هنگام تحویل دانشنامه).

آمار بازدیدکنندگان سایت

هفته جاری